Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!

Sikko de Vries

ComfortAdvies helpt u bij het realiseren van een levensloopbestendige woning
Bij een levensloopbestendige woningen is er altijd een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De woning heeft daarom vaak veel oppervlakte op de begane grond waarbij er weinig wensen over blijven voor de bovenverdieping. Deze kan ideaal worden ingericht als een logeer- of hobbykamer. Ook moderne eigentijdse installatietechnieken kunnen bijdragen aan het levensloopbestendig maken van de woning. Daarbij valt te denken aan domotica, verwarmingssystemen en allerlei handige installatie mogelijkheden en toekomstige ontwikkelen zoals robotica. ComfortAdvies helpt u graag bij het transformeren van uw bestaande woning naar een veilige en comfortabele levensloopbestendige woning.

Een woning van nu, met het oog op morgen
Interesse in een levensloopbestendige woning? Of wilt u uw bestaande woning levensloopbestendig maken? Met kleine aanpassingen maken wij uw huis levensloopbestendig. ComfortAdvies helpt u comfortabel en veilig thuis te blijven wonen.

Heeft u vragen? Bel dan 085 - 877 00 99, wij helpen u graag telefonisch verder. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00 uur. Liever advies via WhatsApp? Gebruik bovenstaande telefoonnummer en wij helpen u snel verder. Natuurlijk kunt u ook gewoon een e-mail sturen naar contact@comfortadvies.nl

www.comfortadvies.nl

Lid worden?

Wissel kennis uit met andere leden en wordt onderdeel van het Eemland Bouwers netwerk.

Neem contact op